Rabu, Disember 12, 2012

12.12.12

Hari ni adalah hari yang mana tarikhnya cantik gila iaitu 12.12.12.
Kalau nak diikutkan masa aku dan Incik Bachok dok mencari-cari tarikh perkahwinan kami dulu..Tarikh ni memanag ada dalam list tarikh yang bakal dipilih.Tapi oleh sebab tarikh ni jatuh pada hari bekerja,jadi kami terpaksa buang tarikh ni dari list walaupun tarikh dia cantik bila kami fikirkan kalau kami pilih tarikh ni untuk kami kawin..memang banyak menyusahkan family,saudara mara dan rakan rapat...Yela,bila kita kawin..banyak melibatkan depa semua..aku takmau la ada rungutan plak..

Sebab tu la kami pilih tarikh 10.11.2012...hahahahahhahaahahhaa....


Apa aku nak tulis taktau..terlupa plak sebab tadi ada orang call pasai kerja..adooiii..sat-sat..



Lagi satu tarikh yang cantik pada bulan ni ialah pada 21.12.12....Tarikh ni bagi orang barat ialah tarikh kiamat menurut kelender Tamadun Mayan yang wujud masa zaman nabi Isa(Jangan percaya ok!Kiamat tu adalah rahsia Allah)...Tapi tarikh tu jatuh pada hari Jumaat..elok la kalau nak buat Akad nikah..Keduri hari sabtu..sempoi dak idea aku..hahahahhaha...



Aku lupa lagi apa aku nak tulis ni..Chow dulu..


P/S :Sejak kawin ni aku makin pelupa..apa Incik Bachok buat kat aku dah ni..hahahahahhahahaha!

3 ulasan:

smbotak berkata...

lepas tu bila buat kenduri ramai tak dapat datang sebab clash dengan tempat lain...

Miss Poyo berkata...

Haaaaa..tau xpa.

Tanpa Nama berkata...

mira napa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!