Khamis, Mac 26, 2009

Aku dan Mereka

Aku penah bertanya pada kawan2 lelaki aku.

Aku:Kenapa korang suka tgk video lucah?
Mereka:sbb kami nak belajar untuk masa depan..heee.
Aku:Errrkk!

Aku:kenapa korang tgk kaki pompuan tu?
Mereka:Sbb kami nak tau sama da kulit dia mmg putih atau sekadar putih hasil krim muka.
Aku:Owwhh!

Aku:Korang minat pompuan mcm mana?tembam ka kurus.
Mereka:Dua-dua pun ok...
Aku:Sebab?
Mereka:Sbb dua2 jenis tu ada Tuuuttt yang sama bentuk.hhahaha..
Aku:Cisss! Tak guna!

Aku:Kenapa korang pasang awek banyak?
Mereka:Salah la..sorang kekasih hati..beberapa orang awek.
Aku:Huh! Benci aku.

Aku:Kenapa korang suka tengok perempuan seksi dan cantik?
Mereka:Kenapa kau suka tengok laki kacak dan sasa?
Aku:Huhuhuhu!

Aku:Kalo feri tenggelam,mana korang nak selamatkan dulu?motor/kereta or perempuan
Mereka:Motor/kereta
Aku:Kejamm!!

Aku:Siapakah kekasih korang yang sebenarnya?
Mereka:Ibu!!!
Aku:Bagus!!!

14 ulasan:

a.b geldofg berkata...

diri sndiri

mira amair berkata...

To a.b:

Apa yang diri sendiri?huhuhu..

♥chentaMAYA™ berkata...

s0~
jd la mcm lelaki!
hahahah~
jgn pentingkan awex 0r pakwe!

Ritz @ Richeal Phil berkata...

eh tak sume lelaki spesis macam tu...keke

anis nadia berkata...

hahahahaha

mira amair berkata...

To chentaMAYA:

hDUP dorg nmpak cam senang je kan..?

To Ritz:

hehe..kwn mira byk spesis mcm ni..;p

To Anis Nadia:

hohohoho

ieka berkata...

geramnye kn klu dengar dorng ckp cm 2 kn..
huhu...
kdg2 brlgak je lbh..
depan awek senyap dol..
hehe

mira amair berkata...

to eika:

btul tu eika..mira slalu lpak ngn depa...mcm2 peel la..

a.b geldofg berkata...

suka tgk muka ko kt atas tu comel hehehehehe

mira amair berkata...

to a.b:

hah!btul ke comel?tima ksih..jrng org nak puji camni..hahahaha(gelak ngn riak)

a.b geldofg berkata...

memang comelllmcung dgn mata ko yg mcm tu...gelak sb suka tgk muka ko tu

mira amair berkata...

hohohoho..xtau nk kta pa..kain yg den pkai dh trkoyak ha..hahahahha..

Ritz @ Richeal Phil berkata...

Huh?? oh masi wujud keh spesis tu yeh??... macam aku ni species limited edition tak termasuk lah golongan tu yeh ...hehe
^-^

mira amair berkata...

to Ritz:

wah..limited edition lg..idaman malaya nih!hehehe..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!