Isnin, Mac 26, 2012

BIRTHDAY TAK SAMPAI LAGI DAH TERIMA KAD..MUAHHAHAAHHAHA!!

Aku lahir pada 31 Mac 1987...
Tudia..mula karang ayat macam nak buat cerita biografy plak kan..hahahahh..


Tapi aku dah terima kad Besday dari pihak pengurusan awai gila..Tapi bukan la untuk aku sorang ja..untuk semua staff yang lahir pada bulan mac la..
Jadi depa hantaq emel secara langsam la untuk semua..Tu dia tak kira berapa haribulan kita lahir..dia hantaq teruih..aku yang lahir time hujung bulan ni la naya..tak suprise langsung..huhuhuhu!



video



Ok..tu ja..hahahhahahhaha

Isnin, Mac 19, 2012

PANDAI DAN NAIK

Aku punya hobi memasak.Boleh kata hari-hari kalau diberi peluang aku akan memasak(tapi tak masak hari-hari pun..sebab kerja kan..sabtu ahad jela..hahhahahhahha).Boleh dikatakan semua jenis masakan aku boleh masak..Melayu,Cina,India,Western dan Siam..Semua aku sapu pi masak..Dan bila aku memasak..Konfom la lepaih masak aku akan makan..Dan makin banyak aku masak..makin banyak jugak aku makan..Dan makin banyak aku makan..Makin banyak berat badan aku naik...Masak..makan..naik...,masak..makan..naik...,masak..makan..naik...Last-last aku pun taktau dah macam mana nak turunkan badan aku yang naik tak turun-turun ni..Waaaaaaaa!!!!!!!!!








Hang jaga-jaga Poyo oiii..nanti gemuk macam aku senam seratus jam sehari pun bulum tentu nak kuruih..Satgi naik pelamin..pelamin runtuh oiiiiiii!!!!







Aku terpaksa mengemukkan Incik Bachok dalam diam ni..baru la sama taraf..hahahaha..Lepaih ni masak banyak-banyak bagi dia makan sampai kembong perut dia..muahahhahahhahaha..jahat gila aku ni..hahahhahahahhahahhahha....

Isnin, Mac 12, 2012

TIDOQ MATI

Sejak dua menjak ni..aku dapat rasakan aku aku ni dah jadi spesis Tidoq mati..
Sebabnya la ni kalau aku Tidoq..aku jarang nak bermimpi dah..Kalau mimpi pun adala dalam seminggu sehari dua..yang lain-lain hari tak mimpi pun sebab aku kalau mimpi boleh ingat sampai 3 hari mmpi aku tu..ni bila aku bangun tidoq ja..aku tak ingat benda apa yang aku mimpi..so aku buat kesimpulan aku tak bermimpi la time tu kan..


Yang keduanya ialah dulu kalau aku dengaq bunyi mesej hanset aku ja..teruih aku terjaga..Aku pun taktau pasaiopa...asalkan bunyi mesej ja aku terjaga..walhal bunyi dia sekadar Tuttt..ja pun..hahhahahahahhahhaa....Gila sensitip telinga aku ni dengan bunyi mesej..
Selain bunyi mesej..kalau ada orang call hanset aku ja..secara otomatik aku akan terjaga jugak la...hohohoho..kira sama dengan hat yang mesej tadi..


Sekarang ni..bukan kata bunyi tutu..bunyi orang ketuk gendang gendang kat telinga aku pun aku tak terjaga..Gila adik aku kena goncang badan aku dulu..baru aku terjaga..dan pagi tadi..Pukul 7 pagi baru aku bangun..tu pun jenuh adik aku menjerit panggil aku..hahahahahahahah...Tidoq mati pasaipa taktau...Takkan letih sangat kot....bukannya kawin lagi pun..muahahhahaahhahaha!!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!