Jumaat, Jun 12, 2009

Poyo sedang boring!!!

Kadang2 aku rasa macam nak berlari2 keliling tempat keja aku dek kerana terlalu boring.Kadang2 aku rasa macam nak bermain bola keranjang ala-ala kungfu dunk kat gelanggang bola keranjang yang baru je siap bulan lepas dek kerana terlalu boring.Kadang2 aku rasa macam nak berenang kat kolam kumbahan belakang bangunan sekolah ni je sementara sekolah ni tak digunakan lagi..ok la tu..air masih bersih..tandas pun x pasang paip dan air lagi..macam mana nak ada taik dalam kolam tu,yang bertakung just air hujan jek..kira bersih la tu untuk aku gi mandi..boleh wat aksi berenang kuak lentang ke atau aksi berenang secara ghairah cam watak Anne dalam filem Blue Lagoon tu..Tapi awat la aku tak buat semua yang ada dalam fikiran aku ni..aku lebih senang dok dalam opis sementara aku atau bilik sementara aku hasil pinjaman bilik Penolong Kanan HEM.Oh ya..Encik Penolong Kanan HEM ada datang hujung bulan lepas..sekadar mengushar bakal biliknya yang dirasmikan oleh aku dulu..sorry PK HEM,bilik lu paling cantik dan strategik untuk aku menonton filem2 biru...muahahahahaha

*Aku perempuan suci yang terjerumus dalam kancah menonton filem biru secara tidak sengaja akibat dari perbuatan para penyelia tapak yang mendownload filem2 itu sehingga pc aku mengalami masalah kuman yang dasyat.

Encik Bachok ada memberitahu aku..

"Melepak di opis sayang adalah perkara yang paling membosankan yang pernah I buat"

OK2..bkn takat Encik Bachok saja,malah sepupu aku dan adik aku juga mengutarakan pendapat yang sama.Kadang aku rasa macam nak bawa kancil turbo aku dan langgar suma pekerja2 bangla yang hari2 dok wat kerja2 pembersihan dekat longkang walhal mereka tidak bersalah pada aku..melanggar orang umpama satu kepuasan dalam diri aku..apa kau merepek ni wahai poyo ooiii...!!! mybe banyak terpengaruh dengan cerita Saw si pembunuh psyko tu kot..adakah aku dah psyko..??cop2..aku merepek lagi..

kejap lagi aku rasa macam nak balik awal jek..hari jumaat la katakan..pastu singgah gerai kat tepi jalan nak beli jus jambu batu..wah3..aku sudah merancang awal..bagus poyo..selalunya orang yang rancangkan untuk hang..

Aku sebenarnya masih boring tahap cipan lagi dan aku rasa nak pegi hentian rehat Bagan Ajam kat tepi laut tu sambil mengambil gambar bodoh bangang aku..
ada sapa2 nak ikut???

3 ulasan:

sha89 berkata...

xpe2 cik poyo...aku pun ade sindrom boring mcm ko jgak...

kadang2 mati akal xtau nk buat ape...rase life ni kosong sgt...

Tp klau boring2...jln2 la tgk blog..mane tau bleh dpt ilham...tul x?

hehe....:)

haruan tasek berkata...

boring peringkat bahaya nie

penanggah berkata...

kalau nak ilangkan boring ajak ler member main gasing atau buat senaman lipan bara keliling kampung..hahaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!