Selasa, Jun 23, 2009

Poyo sakit kepala

Aku baru abis meeting..
mak aiii..sakit kepala yang amat....dh pkul 5.28 nih..
bos ada lagi dok bncang keja..
xkan aku nk blah kot..
sket2 panggil aku cari fail ni,fail tu..
yala..sebulan skali baru mai jenguk..
kdudukan fail pn xtau..
aku jugak..
huhuhuhuhu...

6 ulasan:

haruan tasek berkata...

tak apa ot..... masyuk

ZARA 札拉 berkata...

aku balik jam 7 petang setiap ari~

huhuhu~

Princess Liyana berkata...

rest byk2 ok dear;)

aishah_conteng_je berkata...

bz nye makcik ni...

MiSs. iEkA berkata...

2 tndanye pekerja kesyngan...
huhu...
nnti leh bos blnja mkn..
hehe

mr_kay berkata...

relax lah..
nnt bos bg extra point...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!