Selasa, Oktober 27, 2009

Samantha Sakit

Baru seminggu dok ngan aku..Samantha stat sakit..
aku pn taktau pasaipa..pelik btul..
nak kata aku tak bagi makan..cukup pa..sehari 6 ekor ikan rebus dibuang tulang..kira banyak la tu untuk sekor anak kucing yg makin membesar..
nak kata aku ni dok dera dia,tak pun..syg nk mampus macam anak sendiri..tidur skali..dia g buang air pun aku teman..
Tapi dia still tidur je..tak bergerak sangat..kalo tak menikus nak mampus sampai aku tak terlayan..
setelah mendapat nasihat dari pakar-pakar kucing yang tak berapa expert seperti tok aku,abah dan mak..aku pun try la bawa Samantha mai opis smula..tempat aku bertemu kali pertama ngan dia..dan hasilnya..
Samantha ceria...
main2 ngan pakgad lagi..
cissss!!!!!

2 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

awatnya dah gambar kerusi kat atas tu??

=)

mira amair berkata...

to aishah:

sja buh..asik gmbar sndri ja..
heeee!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!