Selasa, Oktober 20, 2009

Samantha

Mulai semalam aku start bela seekor anak kucing..tapi agak hampeh sikit sebab tu kucing betina..kalau jantan mmg lagi best la..heeeee!
Nama kucing aku Sam..
Pak Guard kt site opis aku bagi cadangan supaya nama penuh Sam berbunyi Samsiah..
Tapi oleh sebab aku melayu,arab siam yang tak sdar diri perasan diri omputih,maka nama penuh Sam ialah Samantha...heeee!
Semalam secara rasminya Sam telah membuang air besar atas baju Azhan..hahahahahaha..
Menurut rancangan animal planet,kalau seekor haiwan tu membuang air kat sesuatu kawasan,maka itu adalah kawasan dia..mybe Sam pun bertindak macam tu jugak kot..tp Sam lebih advance sebab menurut kata2 pakcik suara latar animal planet..haiwan hanya membuang air kecil..tapi Sam membuang air besar..mmg istimewa betul la ank kucing ni..heeee!
Encik Bachok da pesan kat aku supaya jaga Sam dengan elok..jangan sampai mati anak kucing tu sudah..
Apa?ingat kalau gewe mu ni ganah,tak bleh jago anok kucing seko ke?(betul ke ckp kelate aku ni?)
Apa-apa pun kepada Sam, selamat datang menjadi ahli keluarga Wan..


Aku rasa pasni aku akan paksa abah buat IC untuk Sam dengan nama Wan Samantha Binti Wan A.................
bleh ke?
Heeeeee!

4 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

Samantha?

Pergh!!

Glamor tu nama kucing hang~

mira amair berkata...

to zara:

haaaa..tau xpa..jgn jeles! hahahahahaha..

penanggah berkata...

slamt mnjadi pentrnak kucing yg berjaya dan melyan keharuman taiku di stiap ruang rumh... heehee

mira amair berkata...

to penanggah:

skrg ni pn keharuman taik kucing menyelubungi seluruh isi rumah ku..hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!