Jumaat, Oktober 16, 2009

Aku Di Interview Bapa Amelia AF3..Heee!

Semalam aku pi Interview jawatan yang sama aku pegang kt company Encik Arkitek ni..
Jarak umah aku ke site opis tu just 5 minit ja berbanding site Encik Arkitek yg mengambil masa selama 10 minit..
Site Opis betul2 berhadapan dengan ILP Kepala Batas,Penang..
Dan aku rasa Engineer yang interview aku semalam tu muka dan rambut dia sama macam muka bapak Amelia AF3 tuuu...
HEEEEEEEEE..!!!!


Bapak Amelia AF3 berdiri dua dari kanan berbaju merah.


Amelia:Lu pehal nak samakan engineer tu ngn bapak gua??!!
Kak tak Dikenali:Sabaq!! depa amik gmbaq kita..senyum!!!

5 ulasan:

♥chentaMAYA™ berkata...

eh~
lu jumpa amelia ke?
wahh~

ZARA 札拉 berkata...

Phewiit!

Phewiit!!

cerita saia. berkata...

hye sis.sis ade cmnt kt blog adk http://lulubele.blogspot.com dlu.
nk bgtaw adk da tuka blog tw.
http://story4iela.blogspot.com
tengss.

Princess Liyana berkata...

WAH...best gitu..huhu

mira amair berkata...

to chentaMAYA:

aku cilok gmbar dr blog sapa tah..hahahahaha...byg amelia pn aku x pnah jmpa..heee!

To Zara:

malu la u pwewitt kt i...heee!


to cerita saia:

anti akak tgk blog adik..

to Liyana:

best la jgk..hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!