Isnin, Disember 28, 2009

Im Coming TM!!!!

Yaiiiii!!!! aku happy tahap cipanzi skrg ni sbb aku dapat keje kat TM...
esk aku akan berangkat pi KL sebab aku kena lapor diri hari rabu ni kat Menara TM kt bangsar...
wuuuuu! happy betul sebab dari dulu2 lagi da impian nak masuk TM mcm abah aku...
dah terlaksana...hahahahahahhahahaha(gelak macam jin)

Pas lapor diri baru aku akan dpt tau aku kna posting kat mana...
heeeee!
harap2 kat penang gak la....
senang ckit..kalo jauh ckit,antar la pi kelate...hahahahhahahha
cau dlu..nak booking htel ni..daaa...!

5 ulasan:

Penanggah berkata...

tahniah la.. akhirnyer dapt gak lu keja kat TM tu.. ado keja kosong lg tak.. maner ler tau kok ader orang dalam.. hehehehee

mira amair berkata...

to penanggah:

tau xper...gua xcited thap bewak ni!!

pakcik kordi berkata...

cayalah beb!mintk kt pahang la...blh jumpa pakcik kordi...=)

aishah_conteng_je berkata...

amacam keje baru??
tahniah!!

Cikgu Ibrahim berkata...

Tahniah. Menara telekom tu sebelah tempat saya kerja je.. Universiti Malaya.

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!