Jumaat, Disember 04, 2009

Meraban di petang hari

kadang-kadang aku rasa dok di umah adalah lebih best dari dok kat opis..
tapi bila aku da abis keja..tamat kntrak..lepak sebulan kat umah...wlaupun belum smpai sebulan lagi,aku dah mula rasa borink..
aku rindu suasana bkerja..
tapi besa la kan..kita tak pernah rasa puas dalam idup..ada ja tak kena..nak sangat sesuatu benda tu..tapi bila dah dapat..rasa tak best..macam aku punya perasaan la ni..
bagi menghilangkan rasa jemu aku..aku banyak abis masa aku tengok DVD dan memasak..
sapa dapat jadi laki aku memang untung betoi la..kira kenyang sepanjang masa..
aku rasa Encik Bachok la bakal jadi laki aku..
Isyaallah..dengan izin Allah la..
hope sangat..huuuuu!
Pastu apa aku nak buat lagi?
aku pun taktau...esok..
seperti hari sabtu sebelum2 ni..aku akan melepak kat library Seberang Jaya..cari buku nak di pinjam..
jangan ingat pmpuan ganas macam aku takdak hati lepak kat library..see the leg la beb..
pastu,lepas pinjam buku mana yang patut aku tengok wayang plak kat Sunway Carnival..
wayang apa aku nak tgk?
Ofcoz la cita Twilight..hehehe..
pada kawan2 nak join..sila sms aku or ym aku..tak pun email ja..huhuhu!
kepada Incik Bachok...
sayang tau U nak tengok jugak walaupun U tak minat crita2 camni..U nak tengok kat KB pun takleh..takdak pnggung wayang..hohoho..
cepat2 la u dapat keja kt penang ek..huhuhuhu!
hari2 leh tengok wayang sama2..heeee!
Lepas ni..aku akan wat balik aktiviti lama aku..menonton drama korea sampai nak termuntah sebab jemu..
kepada Mr Wan,tokey dvd cepat rompak..
bersedia aaa tokey..wa mau serang u pnya kedai..!!!
sebelum aku melalut ke cakap bahasa melayu slang India..baik aku blah seketika..
malam karang join balik...
cau!!!

3 ulasan:

pakcik kordi berkata...

kem slm kt incik bachok.beliau pasti hensem maa...hehe..

nk join tgk wayang waks!

pakcikkordi folo ini belog!

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehhe~

otai nampak~

mira amair berkata...

to pakcik kordi:

beliau idak lah hensem..manis pn tarak..tapi bak kata ppatah..kalo nk cri psangan kna kontra ngn kta..makanya muko den yg cmel ni mmg bguih dok ada la bla brgandingan ngn incik bachok..
muahahahahha!



to zara:

otai??? mcm crita otai lakonan saiful apek tu ka?
hahahhaha!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!