Isnin, Disember 21, 2009

Luahan hati merapu aku!!!

gila boring tahap cipan malam ni..otak aku pun tak berfungsi dengan elok..macam kaler da muncul..merah,hijau,jingga,biru.....biru???? syohhhh! syohhhh!...
apa aku merepek ni mangkuk...???
pening pala...
lenguh dagu..
memang fikiran aku mereng la malam ni..
dah mereng ngaku pulak...
huuuuuu!
benci main friendster..
sangat old skool...
dah berbulan2 aku nak delete akaun aku tu...
tapi tu la tempat aku bertemu Incik Bachok..
huuuuu!
Wei,budak mirul..citer apa kau bukak ni haaaa???
tak menjana minda aku yang sedang berkembang ni..
huuuuu!
Bila la aku nak cat keta aku ni..
kcian betul la kau kancil..
macam baru wat pembedahan plastik plak..
aku nak keta gen 2 tu..
abah sila la beli keta baru..
kenapa keja sekarang nak pakai diploma ja??
x paham aku!!!!
adakah aku boleh jadi guru yang baik..
sila jawab!!!
woi mirul..citer romen apa hang buka ni...??
aku bawah 30 tahun..blum kawin lagi la ngok..
panas ar malam ni...!!!
Incik Bachok....!!
bila mu nak mai penang ni?
isssshhhh!
badan makin naik..kena maintain macam zizie ezette!
xmau kawin laki mabcam bung Mothar..
macam Inciik Bachok takpa..kelas gitu..
da ngantukkk..
nak tidoq..
bye2!!!

2 ulasan:

Cikgu Ibrahim berkata...

Saya macam tak percaya Bung Moktar kawin Zizie.

mira amair berkata...

to cikgu Ibrahim:

tu la cikgu,Ceq pn tak percaya...hadoiii..pnya segak,cun melecun..last2 dapt kat bung mokhtar..huuuu!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!