Rabu, Mei 16, 2012

CUTI SEKOLAH ADALAH MASA UNTUK KITA GANTUNG PERIUK

Tadi..masa aku dok mengemas meja aku yang makin berselerak ni...baru aku perasan yang ataih meja aku ni berselerak dan nampak penuh bukan sebab banyak dokumen ka hapa ka..tapi sebab banyak kad kahwin ja..hahahahaha...

Start 26hb ni ja..cuti sekolah dah melanda..Biasa la kalau cuti sekolah kan..mesti orang buat kenduri kawin ja..takat ni aku rasa kad kahwin yang aku terima untuk cuti sekolah ni saja ada dekat 20 pa..sat-sat aku nak kira..26hb ada tiga kenduri..satu kawasan Tasek Gelugor,satu kat Butterworth dan satu lagi kat Ipoh, Perak.Yang ni aku ngan family aku dah rancang dah..mula-mula pi dulu yang tasek Gelugor..lepaih tu teruih pi Butterworth..balik dari yang Butterworth tu teruih pi Ipoh..Amboi..letih gila,,

Yang 27hb plak banyak panggilan..Sampai 7 panggilan aku dapat campur ngn hat abah aku dapat la..Butterworth ada dua,Sungai dua ada 1,Kepala Batas ada dua..Kulim,Kedah pun ada dua..Tasek Gelugor satu..Padang serai satu..Tudia-tudia..tudia..jenuh susun rumah..hahhahahahhha..

Dan yang lain-lain tu..macam 2 jun..3 jun..9 jun ngan 10 jun tu ada la 2 dan 3 buah rumah kami dapat panggilan..aku pun lupa dah kat belah mana..Adoii..

Jadi selama cuti sekolah ni..makan la nasi minyak sampai muntoh ijo..hahahahahaha..
Dan masa untuk kita gantung periuk tak payah masak..heee!!

2 ulasan:

kak ain berkata...

jenuh la mira oiii...hbih diet kita....haahahahah

Miss Poyo berkata...

Kak AIn..


Tau xpe..aku kira dok susun kad kawin ja kat rumah..hahahahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!