Khamis, Oktober 11, 2012

29 HARI LAGI

Dok countdown plak...
hahhahaahha..Tapi nak bagi tau la..aku semakin stress ni...
Taktau pasaipa..Waaaa!!!

3 ulasan:

kak ain berkata...

akak tau knp....mesti psl cuti kan.....ptut la msg pun xreply...aiyo mira jgn la berdukacita gundah dulana...huhuuhu...org nak kwin kna la happy2,mira jgn serabut2...stg kelam kabut...psl cuti try wt mcm kak ina cdg,bos pun kna la fhm cuti kwin pyh la org nak amik dua tiga kali kan.....huhu bkn tiap2 thun kta kt dia...xfhm jgk dia xtau la nk kta ape dh...sbr bnyk2,doa bg ati bos lembut selembut2nya xkomplain cuti mira

Miss Poyo berkata...

cuti ceq dah lulus la kak ain..hahahha..tp potong 3 ari jgk la sbb bos ckp dia nmpak mcm lma sgt..hahahhahha

kak ain berkata...

baguslah klu dh lulus Alhamdulillah ;) ala potong 3 ari je bkn seminggu pun...hehe ;P

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!