Khamis, September 24, 2009

Raya Sakan

Gila babes seminggu cuti hari raya ni aku bz beraya..start dari raya 1st smpai hari ni keje aku meronda beraya kat umah kawan2 ja..mmg xdak ms nak menulis..ni ada masa sikit ciput ni je aku amik peluang..Esok meronda lagi..isnin ni start keja dah..alahai..jd malas pulak..hUUUU!

3 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

mana ic raya..hehe

selamat hari raya no~

mira amair berkata...

to aishah:

camat ari raya gak...heee!

perempuanku berkata...

raya memang best!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!