Ahad, Februari 21, 2010

Perempuan mengandung

"Eh,mcm perempuan mengandung plak"

"sapa-sapa??"

"orang ni la..hahahahaha"

"apa???!!!"dengan gaya panik tengok badan sendiri.Rasa diri seperti Zizie Ezette dah hilang.

"Betul la..bagus jugak"

"Awat?pasapaipa?bagitau sikit?"

"Kali ni memang betul-betul orang takkan berkenan dah..hahahahahahaha!"Gelak jahat,macam jin dalam cerita Ahmad Albab.

"Takpa....takpa..."nada bengang...

Pasni kena tingkat daya usaha untuk kuruskan badan.Ni la akibatnya asyik makan free kat opis...Ayoyo..ammaaa!!!

3 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

ni satu lagi~

tang mana gemuk?

habaq mai kat ceq~

aishah_conteng_je berkata...

perempuan mengandung comel ok!
zize ezzete tu ok..tapi jangan tiru part kawen dgn bung mokhtar tu..hehe...

*baru perasan blog hang dah idup balik..tu la..lama sangat senyap

mira amair berkata...

to zara:

perut ceq buncit..hahahahha..ni la akibat mkn bersilang ngan minum..huahuhahua..


to Aishah:

kalau da kawin cmel la..hahahahahha,..

*ceq bz la syg...huhuhuhu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!