Isnin, Februari 22, 2010

Dalam satu bilik ada 2 perempuan 10 laki-laki..

Sekeliling aku semuanya laki-laki kecuali seorang perempuan pakai tudung pink dok cebek muka kat aku..sejuk katanya..memang bilik ni sejuk..sejuk yang amat sampai aku rasa nak terkencing..mengadap aku seorang pakcik..mata dia kuyu nak tidur..sebelah kiri pakcik tu..ada seorang lagi pakcik..jari dia dia dari tadi dok tekan keypad henset..sebelah kiri pakcik keypad henset ada seorang laki muda..badan tegap..pakai baju kemeja belang-belang menegak..terhangguk-hangguk kepala sambil tengok laptop dia..sesekali dia tanya soalan kat lelaki pakai spek mata dok sebelah kiri dia..sebelah kiri laki pakai spek mata tu la aku sendiri..huhu..sebelah kanan pakcik mata kuyu ada pakcik pakai topeng tutup mulut macam kena H1N1.Dari tadi dok potpet bagi penerangan..dia senyum ka..masam ka..aku pun tak tau..dan sebelah kanan pakcik topeng H1N1 ada lagi beberapa pakcik dan seorang pemuda pakai spek mata gaya macam cikgu..terhangguk-hangguk sama buat-buat paham padahal ngantuk..Tiba-tiba laki muda ada laptop tu bangun dari tempat duduk dengan penuh gaya lalu berkata

"kita rehat sat..sambung meeting pukoi 2 suku nah.."

Alamak....sambung lagi..bila mau abis meeting da....

4 ulasan:

pakcik kordi berkata...

kakakahh!!mesti boring gile!

mira amair berkata...

to pakcik:

tau xpa..mmg borink..tp tang makan memang best..hahahahahaha...

pakcik kordi berkata...

nt gemuk nt....hahahahah

mira amair berkata...

to pakcik:

sbb utama bdn makin gmuk ialah waktu makan ms meeting..huhuhu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!