Khamis, Februari 18, 2010

RM8.70 jek!!

Aku sekarang tak makan tengahari dah..nak jimat..ingat senang ke nak tunggu gaji hujung bulan 3 nanti..huuuuu!nak membina kerjaya baru memang susah..tambah2 kereta aku baru eksiden buat kali yang ke berapa pun aku tak ingat..duit gaji aku banyak dibelanjakan kat kedai pomen Wilson yang lari entah ke mana sebab hutang along..la ni adik dia yang jadi tokey..
Tapi tengahari tadi dikala aku memandu secara merbahaya di depan Politeknik Seberang perai sambil usha awek-awek cun untuk paksu aku,tiba-tiba ja aku nampak lambang mekdonel besar punya kat depan..dahaga..teringin nak makan sundae..aku pecut kereta aku belok kiri terus kat drive thru..terbayang dah aku bawa kereta sambil makan sundae belok masuk kawasan opis aku..tiba di kotak order..


"Dik..double ciss burger 1 set..medium ek..."


serta merta bajet aku untuk minggu depan lari...
huuuuu!

2 ulasan:

Pali Rawk berkata...

palat seh, aku pun selalu mengarus double cheese gak~

tp budget tak lari la ;p

mira amair berkata...

to pali rawk:

lu mesti duit byk..
hahahahaha..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!