Rabu, September 16, 2009

Cuti Raya

Esok start cuti..yabeda bedu..tapi tak best plak..xleh raya kt umah sendri..huhuhu..!

4 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

yeah!!


raya!!!

Miss Annys berkata...

weyy..
aku esok keja lg...
jumaat baru cuti...
waaaaaaaaaaaaa...
nak balikkkkkkkkkkkk...

mira amair berkata...

to zara:

yeah!! yeah!! raya!! best2!!


to Anis:

tgk..aku apply ari isnin lps ja..smlm trus dpt cti..org lain sbln sbln cti dh mnta..hebat x aku..heeee!

penanggah berkata...

besok pun gua dah start cuti.. okey ler slamat hari raya.. kalau ado masa tak tau nak buat per tu.. dtang ler beraya kat rumah gua di London.. hahahaa..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!