Selasa, September 01, 2009

Sebentar Lagi Aku Jadi Hulk Versi Pompuan

Harini aku dengan langkah longlai masuk opis..Batuk kuat semalam..mcm nak semput je rasanya..
Hari ni dengan gaya malas aku bka pc dan buka tenet..dengan harapan gaji aku da masuk..Aku tau,harini mesti masuk punya..aku dah sengkek gila ni..Ini bahananya kalau boros sangat tahap dewa..Aku buka laman web maybank..aku login akaun summary aku..

Jeng..Jeng..Jeng...


Current balance:RM **** Available balance:RM 49.49


Wahhhhh! cilakak betul...dah msuk dah..tapi tak bleh amik lagi...
Lembap betul la kalau pakai cek wat masuk gaji ni...
Grrrrrrr!

7 ulasan:

Mrs. Ariff berkata...

hahahah..
org da puaih shopping da smlm...
28 gji da msuk..
huhuhuhhuuh..
jgn jeles mira noh...
:)

ZARA 札拉 berkata...

oit~

jangan koyak baju kat pejabat~

mira amair berkata...

to anis:

warrrrggh! jeles gilak ni...


to zara:

dh trkoyak pun..kukukuku!

penanggah berkata...

ni hulk versi mener plak ni.. versi kurus ker.. hahaha.. aper nak risau abang bachok kan ader..

Princess Liyana berkata...

hehe tkpe2 nnti mskla tu..hehe

mira amair berkata...

to Penanggah:

Gaji abg bachok pn tak masuk lagi..gua syak majikan ktaorg berpakat lambat bg gaji..huhuhu..

To Liyana:

xpa2..sabr2 di bulan posa ni..kalo tak pc ni Ceq mkn..heeee!

Precious berkata...

Libu2 tetap dalam tangan walaupun belum blh kuarkan. Senyum ler ...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!