Khamis, September 03, 2009

Korea Punya pasal

Aku tengah layan crita korea sekarang..Boys Over Flower..meteor garden versi Korea..lain sket jalan cerita dia..rasa nak pi beli DVD dia la..yang Meteor Garden dah da..heeee..
best2....
Nnt la menulis..hohohoho..

5 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

oit~

hahahaha~

sangat best kan?

kacak kan?

tengok yg jepun punya sklai le~

aishah_conteng_je berkata...

boleh geng dengan ayah aishah ni...
sanggup amik channel korea kat astro tuh..ntah paham ke tidak~

adra adlina berkata...

saya pun suka siri nih...
best2 sgt.

tp antara 4 org f4 tu suke kim bum.

klu taiwan suke xi men ngan hua zhe lei.

cuma jepun punye tak minat sgt...tp awk cube la tgk yg hana yori dango tu. sonok juga.

penanggah berkata...

skali2 lu layan la criter bangla plak.. criter Vurudey Kupram kisah pertandingan lumba jalan kaki 3 penjuru.. perghh layan siutt..

mira amair berkata...

to adra:

yg jepun da tgk da..heee..



To Penanggah:

Gua bka youtube..takde citer tu..gua patah2 tulang lu jd 4 kerat..haaaaa.!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!