Selasa, Mac 17, 2009

Airmataku mahal seperti mutiara

1. Drama korea yg berjaya menitiskan air mata aku adalah drama bertajuk stairway to heaven lakonan Kwan sang woo dan Choi ji woo.Kerana cerita ni aku telah korbankan duit pinjaman aku ms kt poli semata2 utk beli vcd original yang berharga ratusan ringgit.cerita ini juga berjaya membuatkan aku menghabiskan skotak tisu wlaupun menontonnya berulang2 kali..kali pertama aku lihat abah mnagis sebb tgk crita ni gak..wiwiwiwi...

Song jo Uppa:kena wat pnghayatan ni.. kasi dia nangis lg..
Han jung suh:ok babeh!

2. kawan baik aku yg berjaya buat aku menitiskan air mata bernama Tapah(nama manja)Sebab dia telah memusnahkan persahabatan yang kami jalin selamani akibat dgr ckp2 org lain yang burukkan aku..dia spatutnya knal aku lbih lg dr org yg burukkan aku tu..perbincangan kami berdua selepas waktu persekolahan dalam kelas tergantung mcm tu saja dgn berakhir aku berlari mninggalkannya sorang2 dalam kelas sambil menagis..cam drama siot..


Utk pengetahuan suma,I bknlah Tapah yg Cik Mira maksdkan.I cma ikan Tapah yg bleh dimkn..tu je..


3. bekas boyfriend aku yg berjaya menitikkan air mata kerana sikap buruknya bernma Harif..ini kerana dia mmpunyai pmpuan lain selain aku selain prangai buruknya yg panas baran dan suka mndesak..F**k you!


Aku bkn harif.rambut aku ja cm harif
aku hensem dari harif k..


3. Guru yg berjaya menitiskan air mataku ketika merotan bernama Sir Jelani.Nma mnja dia Pak Jek..Dia suka gelak2 sambil rotan..sakitnya hanya tuhan yang tau..terketar2 tgn aku nk menulis..berbirat tapak tgn aku..kiri 20..kanan 20..bdk2 skrg mna da kna mcm ni..kna rotan 1 dh ngadu kt mak bapak.Pastu mak bapak serang cikgu..kamu suma dayus..im hero..eh..heroin la..huhu

Rambut Pak Jek cam rmbut Ahmad Nesfu
Tp Pak Jek hensem dr Ahmad Nesfu


3. Adik yg sering wat aku menitiskan airmata adalah..


hehehe..


4. Aku akan cpt menitis air mata jika aku melihat..


Palestine

5. Cerita lawak yg membuat aku ketawa sampai menitis air mata adalah..






Sekian terima kasih..

2 ulasan:

a.b geldofg berkata...

:)

ieka berkata...

ika slalu menitis air mata bila sedih sgt..
bila hapy susah plak nk menitis air mata..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!