Rabu, Mac 11, 2009

BOSAN NGN KEADAAN SEMASA

Aku bosan tahap cipan.Itu yg aku boleh katakan.aku xtau pasaipa,tp dulu kalo aku bosan aku suka bka youtube,tgk cite tah pape..lawak bodoh,kotor,sengal..tp la xdah..aku lbih suka abiskan ms aku tido..knpa..adakah aku di serang pnyakit..no..no..no..aku xnak di serang pnyakit..or virus2 bahaya yg mmungkin aku mnjadi seekor zombie..mna yg sesuai?seekor or seorang zombie..?aku xtau..aku pkai blasah ja..kalo aku jd zombie?sapakah yg aku mkn isi otaknya dulu..kapral singh?tidak2..nnt aku jd sptnya..pmuda umno celake..pmuda melayu celake...org melayu celake..semua org celake..bkan saya yg kata..kapral singh yg kata..adakah aku akan di tangkap kerana aku mngeluarkan perkataan celaka?adakah aku akan akan di tahan di bwh ISA?Mngkin kalo aku mngugat keselamatan negara..mcm mamat2 hindraf tu..ataupn aku akan ikut jejak langkah Che Det yg dulu pn penah kna tahan ngn ISA...knp org tua tu x bsing2 pn ms kna tahan?knp bdk2 hindraf tu pulak yg bising bila kna tahan?mybe mreka xdak daya tahan diri yg tinggi?hmm..apa aku mrepek pasal politik ni..pegi mmpus suma ahli2 politik..aku bosan bila ingat muka paklah..muka anwar,muka najib, muka kapral singh,muka bini2 dorang dan segala-gala muka yg berkaitan politik trmasuk JKK kmpung aku..suma gila kuasa....gila wang..gila pmpuan..mybe..knp asik bergaduh..nk berebut kuasa..lbh baik bergaduh di parlimen mmbincangkan ekonomi ngara..masalah rakyat..knp crita skandal2 ahli politik plak jd sensasi..knp xnak sensasikan crita pasal org kna buang kerja..pmpangkan di dada2 akhbar muka2 org yg kna buang kena..wat muka ksian sket..msti rmai smpati..knp nk pampangkan muka2 pmpuan tu and org tua ini yg ada skandal ngn lelaki melayu dan perempuan muda?biarkan mereka..aku bosan..bengang..beribu2 rakyat sengsara pasal kerja..aku rasa aku nk jd zombie..mkn suma otak mereka2 ini dan bakar badan mereka..biar jd aku..aku dh kejam sperti vampire la plak..vampire sgt cntik dan kacak.. ....aku ngarut lg..sblm aku mngarut dgn lbh mndalam baik aku blah dulu..

adakah aku sesuai jd ahli politik yg disegani?aku bkn gila kuasa..hakkk tuiii!!

P/S:ADAKAH AKU PERLU WAT UNDIAN ROSAK LAGI..?HIHIHI..

2 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

aku juga bosan sayang...

ahh..aku belum daftar lagi...

huhuhu~

mira amair berkata...

daftarlah skrg..krn nsib ngara trletak di tgn anda..ewahh..!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!