Ahad, Ogos 30, 2009

Niat Mulia Aku Terbantut

Hari adalah hari yang gembira,happy2 dan hari untuk shopping2..
Dengan semangat waja takmau mengalah aku pun buka laptop,cucuk broadband dan mula buka laman web maybank..Aku syak Encik Raja dari bahagian kewangan dah masukkan duit gaji dalam akaun aku..Dah lama aku tak ushar akaun aku..dah seminggu..Al maklum la sebelum ni aku dah kuarkan banyak duit..sampai bleh shopping 2 helai suar,baju lagi..juadah berbuka puasa lagi..kira belen dia banyak lagi dalam purse aku.Tapi semangat shopping yang tengah naik tahap maksima,aku cadang nak kuarkan duit lagi.Laman web maybank aku masuk..aku login..aku klik kat akaun summary..aku yakin,memang dah masuk..kalau masuk,harini aku shopping,esok cuti merdeka boleh shopping lagi..alangkah bahagianya aku di muka bumi ni dengan bantuan semangat shopping tanpa semangat merdeka ni.Heeeeee.....!

Lambat plak nak loading ni.Kaki dah terketar2 ni..nak start enjin keta,trus blah pi bank kalau betul gaji da masuk..


Jeng jeng jeng...

Baki Akaun Anda : RM 49.49

Cisss!!!

Cilakak betul..rasa macam nak baling ja laptop ni ke dinding rumah..lantap pi harga dia 4 ribu pun..aku tak puas hati!!!!

Hancur sudah hati aku yang mulia ni nak bershopping..

CITTT!

6 ulasan:

bijen m. berkata...

oh.
gaji aku juga.
tapi baki aku lg byk.
70.
haha.

sekian,
bijen baik

ZARA 札拉 berkata...

oit~

mahai tu~

jangan hang dok teriak pas baling no~

mira amair berkata...

to bijen:

baki gji hang tu,kasi aku sikit..heeee...!


to zara:

tak jadi baling..kang merasa tapak kaki abah aku kt muka aku..huuuuu!

SwEeTFoResT berkata...

hehehe..sian nyer..msti hampe gile an..sabo je la..sok2 masok la tue..

Princess Liyana berkata...

alaahai..

sabar ek dear?hmm kalau lmbt sgt nnti g sound je siapa yg uruskan bahagian tu..ish

mira amair berkata...

to sweetforest:

mmg hampa tahap cipan dh ni..huuuu!


To Liyana:

cane nak sound..ceq sorang ja keja kt site opis..depa suma keja kat opis utama..kat Ampang sna nuuu...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!