Rabu, Februari 08, 2012

PARKING KERETA PAKAI JARI

Ini gila dasyat punya stail parking ni..Pakai jari ja pun ni..Aku kalau takat kancil tak kisah..tapi yela kan...untuk rancangan jangka masa panjang memang cadang nak beli kereta besor-besor(kalau mampu la time tu kan..)..Bila pakai kereta besor-besor ni paling susah sekali bukan nak memandu sebab aku kalau bab memandu serah kat aku lerr..dengan lori pun aku boleh buat aksi-aksi selit menyelit kalau diberi peluang,inikan pulak kereta kan..Tapi aku agak fail la bab parking..hahahhaahhaa..aku kalau parking aku sanggup turun kereta mimta orang parkingkan untuk aku..hahhah


Tapi kalau benda alah ni ada jual kat Malaysia..aku rasa aku orang pertama yang booking kot..hahahhahahahhahaha...







Ternganga mamat tu..hahhahahah

3 ulasan:

Nur Hafiza Rahsid berkata...

tak reti aih nak parking masuk bonet dulu. wuwuwu

Miss Poyo berkata...

Nur Hafiza Rashid..

Haaa...parking ni la buat aku fail ni..hahahhahahahha..

Nur Hafiza Rahsid berkata...

MIss poyo..kalau side parking nak masuk belakang pun aku fail. kalau ada tiang macam masa jpj test boleh jugak aku kira-kira kat situ. bhahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!