Jumaat, Jun 15, 2012

CUTI HUJUNG MINGGU

Apasal sekarang ni bila mai hari jumaat ja..aku jadi teruja syok semacam ja..
Syok gila sebab sabtu ahad cuti..
Kenapa keterujaan Ini terjadi..??
Nak kata setiap hujung minggu aku keluaq dating tu yang buat aku teruja tak jugak..
Bukan tiap-tiap minggu dating pun..
Tapi dia rasa teruja jugak..huuiiii!!

2 ulasan:

kak ain berkata...

sbr ye cik mira bulan 11 xlama lg...huhu

Miss Poyo berkata...

Kak Ain..

Ceq sabaq la ni..hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!