Isnin, Jun 04, 2012

ABON

Aku bangun pagi-pagi lagi..Lepaih tu aku tengok tangan aku berinai..kaki aku pun sama..Aii..takkan aku dah kawin kot la ni kan..kalau ikutkan aku kawin bulan November ni kan...Tapi kalau kawin awai pun takpa kan..lagi best..hihihihi..

Lepaih tu aku tengak ada laelaki tengah baring membelakang aku.Ni mesti Incik Bachok ni..hahahah..so aku pun gerak la dia kan..Gerak punya gerak..lama jugak la..memang Incik Bachok ni tidoq mati..susah bangun tidoq..aku tau la...Aku dok gerak dia pagi-pagi selama ni..misskol sampai seratus lebih..tak bangun-bangun jugak..ni aku goncang badan dia kuat-kuat pun tak bangun lagi..Adoilaaa...

Last-last dia pun bergerak-gerak jugak..Ni mesti dah terjaga ni..Sekali dia pun beralih tengok aku..
Arrgghhhhh!!! Apasal Abon plak ni???!!!! Argghhhhh!!!!!!!!


Teruih aku terjaga tau dak..Gila ngeri mimpi aku..ada ka Abon plak jadi laki aku..Takut gila..huhuhuhu..
Kalau ya pun nak mimpi..kasi la Remy Ishak ka..Aaron Aziz ka jadi laki aku..Ni Abon...huiiiii...!!!



Apa?Ingat aku ni tak hensem ke???
(dalam slang jawa)

3 ulasan:

kak ain berkata...

apelah nasib dapat mimpi ngn abon...hahahahaha ;D klu ngn james bond xpe la jgk...huhuhu xpun ngn fahrin ahmad ke,beto khusyairy ke...heheehe ada ke abon...xsesuai,

Miss Poyo berkata...

Haaa... kak ain..aku pun taktau la..ni semua pasai maharaja lawak meja la ni..depa dok ulang dari dulu sampai la berkali-kali..abah aku pun layan ja...dah aku pun tertengok hari-hari sampai mimpi..hahahahaha

kak ain berkata...

ahahahaha ;D teruknya smpi mimpi2 bagai....huhuhuhu jgn kenyataan sudah ;P

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!