Jumaat, Jun 01, 2012

ENTRI

Apasal aku tengok Entri aku untuk 2012 ada 56 ja..?campoq yang hat ni 57 la..Nampak sangat aku jarang-jarang menulis dah..

Ini tidak boleh jadi..kena giat Aktif ni....weeeee!!

3 ulasan:

kak ain berkata...

orang sibuk cmtu laa...hhihihi ;P tu belum kawin lg esok dah ada suami jgn xb'blog terus dah la...akak xde bhn nk bc pulak...hahahaah ;D

Miss Poyo berkata...

xpa kak ain..mesti ada punya...jgn risau..hihihi

kak ain berkata...

ok akak ingat ni tau mira...huhuhu wt la crite psl filem terbaru2 pulak....hahahaha (memandai je aku bg idea)

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!