Selasa, Ogos 18, 2009

Meroyan pagi-pagi hari

Seminggu aku demam..asyik tidoq ja..dh baik demam dok bermaharajalela kat opis plak..

Hari ni Encik Bachok ada interview keja..dari rumah sampai ke opis,aku kol dia,tak jawb2 jugak..tidor mati btul la..kalau taruk bom atom kt telinga dia ni pun belum tentu dia nak sedar..huhuhu..

Lagi sebulan projek siap..di mana aku harus menumpang kasih untuk bekerja plak pasni..???nasib2..

Encik Bachok ada bonus keja di bulan puasa..jeles betul la...aku dapat bonus pun bila raya jugak..300 je pun..huhuhu..


Pening ar...layan cite best kejap..hihihihi..

2 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

patutlah kamu hilang...demam rupenye,

aishah_conteng_je berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!