Khamis, Jun 24, 2010

Gaji Ceq..bukan gaji hangpa..

Gaji aku masuk awal sehari..gila punya seronok sampai nak terkentut-kentut..
hahahahahahahahahahaha.....
Macam-macam dok dalam pikiran aku ni..
hahahahahahahahahahahaha...

2 ulasan:

pakcik kordi berkata...

blnje ah!

Nani Allen berkata...

aku xtahu macam mana nak inform org so mana yang aku klik tu kira bertuah la tu aku dah tukar link ke http://mulutjahat.blogspot.com ok

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!