Selasa, Jun 15, 2010

huh!!

Aku Rasa mybe kalau aku dok kat rumah sambil mengadap laptop,idea aku akan datang mencurah-curah seperti mencurah coklat ke dalam ladang gandum..hmmmm..

2 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

mira, mari kawan di fb!
add aishah ye
aishah nur hakim

:)

(nampak sangat aishah dah lama tak baca blog orang, sampai kamu tukar template pun aishah baru perasan)

cantik!

mira amair berkata...

aishah:

ala..mira bru jek delete fb sbb da gngguan..nnt bila mira buat len,mira add aishah yeee..

owh..cantik ka?
mekaceh!! :)

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!