Sabtu, Jun 12, 2010

Hari Sabtu yang tak berapa Indah

Sejak aku kerja dengan TM ni,baru aku tau erti bizi bekerja..ballik lewat..hari cuti pun kena mai..balik rumah,mandi-mandi,makan-makan dan terus tidur.Takdak masa nak tengok tv,nak online tenet,dakdak masa nak belek-belek blog ni.
Dan harini hari sabtu,orang suma cuti,aku plak mai kerja..waarrrrgggghhh!
Tension gua!

2 ulasan:

pakcik kordi berkata...

sian..g la dating sekali sekala...haha..

mira amair berkata...

pakcik kordi:

nak dating pun payah..jom dating berdua..huahuahua..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!