Jumaat, Julai 06, 2012

PANAS

Tadi..
tengah aku buat kerja..tetiba ja rasa nak melepaskan hajat kecil.
So aku pun pi la tandas..Lepas ja melepaskan hajat kecil..Aku pun buka la paip ayaq..Sekali..
"Argghhhh!! Adoiii..Siot @$#@%.."


Panas siot ayaq paip ni..awat panaih ni..ada water heater ka dalam ni..hahahahha..
Siot je..masak aku hari ni..hahahahahahaha

3 ulasan:

SM berkata...

kesimpulan, air paip yang keluar pada waktu tengahari yang panas berdenting hanya sesuai untuk mensteril botol baby je.

Miss Poyo berkata...

SM..


hahhahahha...siot je hg noh..hahahhaha..rasa mcm aku disteril sama..hahahha

pengecat dinding berkata...

hahaha

melecur la 'kegebuan' u?......hahaha

padan muke....

tpi x pe......die kasi masak merah punyer

nati cik abg suke......seksi!!!....haha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!