Khamis, Mac 06, 2014

TAKDAK MUKA

Baru-baru ni Incik Bachok ada bagitau aku masa aku tengah mengandung 7 bulan dulu,dia ada bermimpi.Mimpi dia berkaitan dengan anak yang aku kandung iaitu Nayli sekarang ni la..

Pada satu hari yang nyaman..kami telah pergi ke Sungai Petani untuk membuat pemeriksaan perut disebuah klinik swasta..Klinik ni memang terkenal dan doktor dia memang pakar habis kau...
OLeh sebab sekarang ni tengah hot dengan scan 3D la..4D laaa...jadi Incik Bachok pun teringin la nak buat scan tu jugak kat aku..mana tau tengok muka anak hensem macam dia ka  (Uwekkk) atau pun muka macam Tiz Zaqyah seperti yang aku idam-idamkan..

Doktor tu pun buat scan 2D dulu..Lepaih Dia pun mula buat 3D...Tapi dia tunjuk badan ja..muka tak tunjuk pun..Jadi Incik Bachok pun bertanya..

"Doktor,saya nak tengok muka dia.."

Doktor pun jawab..

"Tak boley tengok lagi la..muka dia bulum sampurna lagi..bulan depan you mai balik..kita scan lagi.."
Masa tu aku rasa doktor tu macam nak pretttt(tipu) kami ja,pasai kawan aku pi scan perut dia 7 bulan dah boleh nampak muka anak sempurna lagi..dia saja nak suh kami pi lagi kat dia..nanti dia caj kami lagi..ingat murah ka scan jenis tu..aku tekad takmau mai dah..Tapi aku tengok muka Incik Bachok merubah..Balik pun diam ja....


Hari berganti hari..bulan berganti bulan...last-last Nayli pun umuq 6 bulan..baru Incik Bachok buka cerita..

"Malam tu I mimpi you beranak anak takdak muka..Gila I takut sungguh"

Whattt!!! hahahahahha!
Lawak jugak laki aku ni....

Tiada ulasan:

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!