Rabu, Februari 25, 2009

kelas aku

Hari ni pg2 aku mai opis bka tenet..trus pegi kt blog ieka..tgk2 ieka buh gambar2 dia ms kt poli dlu..aku pa lg..trus rindu kt kwn2 ms poli..aku mmg rindu gila2 kt depa..xtau la depa rindu kt aku ka dak kan..tp aku rindu thap babun ni..ada yg aku msih berhbung smpai la n ada gak yg ilang tah kemana..mcm2 prangai da..klakar yg pnting..bygkn 1 klas g library hnya sbb nk wat asaimen or tutorial..copy paste asaimen..tiru dlm ujian..hampeh tol..pcah rahsia....tp bg aku..depa la classmate paling poyo yg penah aku jumpa...huahuahuahua..

sparuh dr bdk klas aku..yg brdiri kiri skali..
tu la anuar..yg tmpangkn drling aku..
ms si dia trkandas kt ipoh dlu..
syg anuar..huahuahua..

mna aku?aku ada..tp aku la yg tukang amik gmbar tu
huahuahua...

kat mna la aku ni ek..hehehe...

diantara gdis2 cntik ini suma..mna la aku..??
hahahaha...

ni gmbar 4 skwn baik..
sbnrnya 5..tp kak niza p mna tah
jd la 4 ja...
persoalannya..
mna aku????
kikiki..

ni gmbr ms kmi 1 klas nk p brkelah kt air terjun
aku xdak dlm gmbar ni coz aku nek keta la...
keta aku kt dpn dh ngn keta putri..
aku pling rindu kt mat kecik kt dpn skali tu..
miss him la..

ni pn gambar 1 klas gak..
mna aku??
hmmm...


yang last ni gmbr 1 klas..
tp x suma bdk laki da..
kbykkan depa dh blah blik..xdan nk pnggil la..
tp bdk pmpuan suma da..
tp aku knfius la..
mna aku???
huhu..

Tu la kenangan aku ngn clasmate aku..kdg2 aku nk kmbali la ke zman blajar dlu..sparuh dr kelas aku dh keja n sparuh lg smbung blajar...
knangan ngn depa xkn aku lpa smpai bila2...


6 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe...

aku suka gambar kelas..

gambar macam ni akan buatkan kita terkenang semua moment yang tersimpan dalam hati dan minda..=)

mira amair berkata...

yup..btul to zara..

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

sekurangnya..kelasmu banyak juga lelaki..

kelas aku?

hampeh..

=(

owh ya..kalau kamu mahu tengok gambar terbaru kelas aku..boleh tengok kat blog English aku la..

=)

owh ya..aku cam promote diri..maafkan aku..=)
pang!

ieka berkata...

sume 2 jd kenangan...
zmn kita study ada zaman yg
plg best..
bl dh keja zmn presure plak..
huhuhu...

mira amair berkata...

napa ngn kelasmu?kbykkannya perempuan ya?bgus2..skrg jgk aku ke blog englis mu..hehehe..
bleh aku tumpang pang! mu jgk..?hihihi..grau jak..

mira amair berkata...

to eika:

btul tu ika..aku rindu depa suma..trmsuk ang ngn anis..heee..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!