Isnin, Julai 20, 2009

Cuti-cuti Malaysia

Pagi tadi,semasa aku bersiap-siap untuk pegi opis sambil layan Astro Awani,tetiba ja Abah bersuara..

"Bukan tahun lepas kita cuti ka?"
"Mana Ceq tau.." jawab aku..Yalah,benda tahun lepas mana la ada masa aku nak pikir dan ingat balik..masa ke depan aku dok pikir slalu la..

"Abah rasa tahun lepas mmg kita cuti..siap pi Pulau lagi..Shopping.."

Kata abah lagi sambil blah keluar ke kereta dia..aku follow ngn mak kat blakang..

"Ceq rasa kita tak cuti tahun ni sebab kita dah da kerajaan baru kot"

Aku membuat spekulasi berbaur politik..hehehehe..

"Haram jadah!!!" kata Abah sambil blah dengan kereta dia..hahahahaha..

Kalau Abah sebut haram jadah,tu bermakna abah dah bengang tahap cipan dan bakal mengamuk lagi 4 tahun..

Apa macam Apek?Lu da brani semuka ka?
hihihi..

6 ulasan:

Princess Liyana berkata...

err hehe politik la plak..huhu abes abahnyr marah..huhu abah dh sejuk lum? huhu

Cikgu Ibrahim berkata...

Kalau dah bosan sangat saya akan ke Cameron Highland semata-mata nak minum jus strawberi kemudian balik Kl semula. Kalau tension sangat tidurlah kat hotel barang semalam.

mira amair berkata...

to liyana:

abah dh sejuk..keje sparuh hari..trus balik..hehehe..

To Cikgu Ibrahim:

Saya nk ke melaka ujung bulan ni..hehehe..

Princess Liyana berkata...

hihi nasib dah sejuk..huhu

penanggah berkata...

melako.. nak ituttt....

mira amair berkata...

to liyana:

baran abah kejap jek..hehehehe..


to penanggah:

bulih..bulih...ko support tket kapaltrbang aku bw ko..
muahahahahaha..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!