Sabtu, Julai 25, 2009

Aku kat Melaka

Aku sekarang tgh lepak kt Chalet di Pengkalan Balak, melaka ngn family aku..yang tak datang skali adik perempuan aku je,Alia. Sebab dia da teater sok..guna laptop mirul,broadband mirul dan signal tenet yang amat lemah..jd la untuk lepas gian layan tenet..huhuhuhu..

4 ulasan:

a.b geldofg berkata...

akupun ada kt melaka juga
jom!

aishah_conteng_je berkata...

huu..dah lama tak duk chalet tepi laut..rindu laut~

Cikgu Ibrahim berkata...

Masa saya pergi ke Melaka hari itu, saya beli topi Koboi. Harganya RM 10 je. Saya pakai topi tu masa memancing. Jangan lupa naik beca ye..

penanggah berkata...

pekena ikan bakar kat umbai pun layan gak tu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!