Jumaat, Julai 24, 2009

Lagu untuk Abah

Bersempena ngn usia abah yang dh menjangkau 50 tahun ni..aku nak kasi satu lagu untuk abah skali ngn lirik dia..heehe..



video


DADDY COOL

Shes crazy like a fool
What about it daddy cool

Shes crazy like a fool
What about it daddy cool
Im crazy like a fool
What about it daddy cool

Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool

Shes crazy like a fool
What about it daddy cool
Im crazy like a fool
What about it daddy cool

Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool

(spoken) shes crazy about her daddy
Oh she believes in him
She loves her daddy

Shes crazy like a fool
What about it daddy cool
Im crazy like a fool
What about it daddy cool

Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool
Daddy, daddy cool


Walaupun abah sekarang tak berapa nak cool sekarang,mybe faktor perubahan usia dan hormon..yelah..dah nak jadi warga emas..mesti da angin sket2..ihihihi..

Apa pun Encik Men..tetap cool di mata anak-anak dia terutama sekali aku..

Tiada ulasan:

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!