Khamis, Julai 30, 2009

Dapatkah Aku?

Aku dah isi borang sambung blajar kt Poli..harap2 aku dapat sambung la...Abah cakap kalau aku dapat sambung diploma maknanya aku akan sama level dengan dia..dia diploma jugak..tapi abah nak aku sambung blajar sampai Master..Isyallah...Cheq mesti bleh punya la...dan lagi satu..Agak2nya kalau aku dapt diploma la..bleh kot masuk keja kat TM...hihihihi..abah jangan nak lari..dah janji k....
muahahahahhaha....

6 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

sambung belajar ya syg?

semoga berjaya!

penanggah berkata...

slamat jd budak skolah balik yer.. mano tau bleh blakon drama 'geng bas skolah..'

Princess Liyana berkata...

terussskan perjuangannn!u can do it..chayo2!huhu..biar smpai master..insyaAllah..;)

mira amair berkata...

to zara:

tima kasih ye darling..hihihi..

to penanggah:

aku mmg lama tau tringin nk blakon dlm citer tu..heee...


to Princess Liyana:

thank darling..hihihihi..

Hanida berkata...

Salam singgah dan follow. anda dijemput ke blog kami untuk mengetahui promosi prekahwinan.

aishah_conteng_je berkata...

wah...semoga baik2 saja~

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!