Isnin, November 09, 2009

Berjaya Sambung Belajar

Ye..ye..!! Aku berjaya smbung pelajaran aku..yippi2!!!
tapi sayangnya incik Bachok plak tak berjaya..tapi xpa...dia dah wat rayuan...
wah..lepas ni aku akan berlepas ke Ipoh plak la...
Dan untuk Encik Peguam,saya terpaksa menolak tawaran kerja awak tu..huuuuu!
Wah...best2!!

5 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

wahhhh

tahniah..sambung kat mana?

Cikgu Ibrahim berkata...

Tahniah, semoga maju jaya.

mira amair berkata...

to Aishah:

sambung di Ipoh,Perak..
hehehe..


To Cikgu Ibrahim:

Trima kasih cikgu...!!

YuLaN CoQKod0K berkata...

tahniah..

pk habs2 dh n nak menyambung?

uat sehbs mungkin... semoga maju jaya k... apa2 inform aku k... aku hbs 20.12.09

mira amair berkata...

to yulan:

ok babeh!!!
nnt papehal aku cntact ang k..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!