Khamis, November 12, 2009

Perempuan kalut bernama mira

Sekarang ni kawan2 mula sebok antar msg..
bg semangat la...kan bulan 1 ni aku masuk blajar balik..
ingat senang ka,walaupun bru nak sambung diploma tapi gila gaban punya berdebar..
gila hang..dua tahun aku tinggal belajar..amik masa gak la aku nak korek otak aku tu..
yang mana aku blajar kat poli kulim dulu kna cari2 balik la sebab ada kesinabungan dia plak bila amik diploma ni.....mau kna selonngkar gak ar otak aku ni..
Kira semangat dari kawan2 ni macam tonik untuk aku ar..nak menghilangkan debaran didada..
bukan debaran sehati berdansa plak..
ni aku tengah ym ngan phai..mentang2 la bos dia takdak..p meeting kt KL..
suka ati yang penting dia happy ja pi bawa suma asaiman mai opis..
mentang2 la kerjaya hang sama ngan aku..banyak relax..amik kesempatan nampak!!
heeee!
Phai ada pesan kat aku gak..masa hari pendaftaran nanti jgn dok wat kalut2,gabra2...
Ya Cik Phai...aku tau la..aku tak kalut2 dah..dulu masa sijil dulu besa la..1st masuk pusat pengajian tinggi..(tinggi sangat ka??),tu yang gabra tahap cipan tu..
Aku ingat la..masa dok bratur wat pendaftaran..punya la gabra+sorang diri tak kenai sapa lagi=mmg la kalut..abis berterabur kertas2 dan fail2 yang aku bawa..Nasib baik la sorang pompuan rambut panjang muka macam farah fauzana yang dok beratur depan kat blakang aku tolong kutip2 kertas kat lantai..yang lain..hampeh btul..tgk ja..berlagak btul..
bila aku tanya nama..aku dengar dia jawap macam pai..pai..nyaris aku nak sebut tupai..rupanya nama dia Suphai..ni belum aku crita lagi kawan2 yang lain macam rumate aku yg gila2 nama Sue tu..jiran bilik aku yang 24 jam lepak kat bilik aku..blum tambah lagi si siput puteri tu yang saka duk dalam gelap tu..
xpa2..nnt aku cerita pula pasal depa.macam mna aku kenai depa..Cara aku kenai depa semua penuh dengan kekalutan+gabra+gelabah=kawan baik.
tambah2 si Sue tu..ksian gla kat dia masa 1st kenai aku..aku ngan abah aku pekena dia..huuu!



(Ni gambaq lama 3 tahun dulu kala)
Dari kiri:Phai, Si Put(Putri), Sue, Kak Niza
Duduk:Aku la beb!


4 ulasan:

pakcik kordi berkata...

cun lah korg!!suke aii tgk!!

yea,watpe gbra2..rileks la beb!heh!

mira amair berkata...

to pakcik kordi:

Ceq mmg dilahirkan cpat gabra kot..huuuu!

JohnJenin berkata...

Gabra takdak geng. Bila da geng, buat qapla.. hehe

mira amair berkata...

to Pakcik John:

tau xpa...hahahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!