Selasa, November 10, 2009

Ketawa tanpa henti

Lawak gila Video ni...
Sampaikan aku sendri pun ketawa tanpa henti,siap terkentut lagi..
hahahaha..



Yang paling klakar yang last skali gila betul la..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

hahahahaaa.. lawak... lawakk.. kelakau gilo... dah tiga hari gelak tak abis lagi ni.. walupun gua tak tengok lagi pun video ni... hahahhahaaaa..

mira amair berkata...

to penanggah:

overnya ekau glak..huuuu!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!