Selasa, November 03, 2009

Incik Arkitek dan Aku yang separa cun(untuk harini)

Pagi tadi Incik Arkitek da call aku..

Incik Arkitek:Amira,u da wat suma defect list ikut form KPM tak?
Aku yang Cun:Dah..suma dah..cuma jadual semakan kecatatan bangunan je blum isi..
Incik Arkitek:U isi cepat2 cikit,hari jumaat saya turun Penang..
Aku yang cun:Baiklah...

Pastu Incik Arkitek pun matikan talian..
baru bropa minit ja...dia fon balik..


Incik Arkitek:Amira,projek kita da nak siap ujung bulan ni dah..
Aku yang Cun:ye..ye..saya tau..(Aku yang jaga site ni,mesti la tau..huuuu!!)
Incik Arkitek:Saya just nak gtau U ujung bulan ni pun last kontrak u jugak dengan saya..
Aku yang dah tak cun dah:Ye..Ye..saya tau...(what the @#$%^&*!!!)


Bagilaakudapatsambungbelajarbagimengisimasalapangakusebagaipengaggur...
Aminnnn!!!!

3 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

blan 12 nanti bila budak sekolah cuti.,kamu pn cuti la ye??

pakcik kordi berkata...

pakcik kordi mls belajar..hahaha...lhari jumaat nipakcik kordi turun kl..terbalik la pulak..ahaksss!!!

mira amair berkata...

to Aishah:

yela syg oii..entah smpai bla la Ceq kna cti ni..heeee!

to pakcik kordi:

den trun london je jmaat ni..huhuhuhu!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!