Rabu, November 25, 2009

Sedang aku mahu sambung blajar..kerajaan memanggil aku ke opis mereka untuk di interview..huuu!

Semalam aku dapat surat dari Majlis Perbandaran Pulau Pinang.

Aku dapat temuduga jawatan Juruteknik kat MPPP...
Biaq btul...
takpa la.....pi jugak interview tu..
2 December ni..agak2 dpat tak??
huuuu!

7 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

insyaALLAH bleh tu~
go go go!

u can do it babe!

mira amair berkata...

to Zara:

cuti sekolah kan skrg ni?
happy ko ek..
hihihi..

aishah_conteng_je berkata...

abes caner..takpe..tengok mana yang elok.

rezeki allah bagi macam2 kat kamu..heee..alhamdulillah..

patutnya start sambung study bila?

niezza berkata...

ader rezeki tak kemana....wish ur luck there....

mira amair berkata...

to niezza:

thank darling...!!


to aishah:

kalo dapt krajaan..aku pi keja kt depa laaa..tggu lagi..
hohoho!

sayeJAJA berkata...

selamat bejuang utk intebiyu!

:)

mira amair berkata...

to JAJA:

thank darling!!! muahhh!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!