Jumaat, April 03, 2009

Suphai yang mamai

pagi2 lagi Suphai call aku n tnya bila politeknik nak cuti lagi.
errkkkk!
sejak bila aku jadi student poli smula..
bermimpikah kau wahai suphai..?
hahahaha....

4 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hahahahaha..

kawanmu sengaja tu~

Lacrymossa berkata...

Hahaha..berdekah2 aku gelak tau tak..nasib dia x tanya aku kan???
suphai x sihat kot,jom kita g mlawat dia nak x? dah la aritu dia kenakan kita psal kawin tu..ni pasal poly lak..mmg siotttttttt....

mira amair berkata...

to zara:
suphai mmg mcm tu..heeee


to lacrymossa:

weh,bila nk p kuantan mlawat dia?dia ksunyian tu..sbb tu tnya aku cmtu..hahahaha..

Lacrymossa berkata...

Jom r pegi..aku on ja...
ang bg la tarikh..
tapi yang ari aku cuti la..
bulan 5 & 6 ni mmg sesuai sgt..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!