Isnin, Mei 11, 2009

Aku Bermimpikan Encik Muhsin

Semalam..aku mimpi seseorang yang sepatutnya xdak dalam senarai pelakon yang akan muncul dalam setiap episod mimpi2 aku.Aku bermimpikan Encik Muhsin!!! Residen Engineer aku..wawawawawa..kelakar btul..bayangkan,Encik Muhsin dah lama tak datang kat tapak projek ni..nak dekat 5 bulan dah..aku dengar2 dia pi India,maklumlah..Enck Muhsin orang tabligh..Tapi kenapa mesti aku mimpikan dia?padahal aku pun dh lupa kat dia kadang2..Ada ka patut aku mimpi dia bagi ceramah agama kat aku sambil tgk citer Charlie Chaplin kat Youtube(En.Muhsin minat Charlie Chaplin.Dulu,hari2 layn citer mamat tuh kat youtube)

Bangun pagi tadi..aku rasa macam nak gelak kuat2..tapi memandangkan aku tidur kat umah tok..jd aku x gelak..tapi bila aku pandu je keta nak pulang ke rumah,aku gelak kuat2 la..

pukul 6.15 pagi,dalam kancil turbo..bawa dalam kelajuan 20km/jam(jln kampung mna leh bw laju2)..x pasang aircond..buka tingkap and gelak kuat2..
Apa perasaan penghuni rumah2 yang aku lalui sepngjang jalan nak ke rumah aku?
Pontianak mengilai sambil bawa keta enjin kuat???!!!!..waawawawawa..

Dan pagi nih..dah masuk opis dah..aku still lagi gelak kuat2 bila mengingat gaya penyampaian ceramah agama Encik Muhsin sambil tonton Charlie Chaplin..kelakar gilerlah..(wat gaya Aizat masa dapat anugerah AIM)

HOHOHOHOHOHOHO!

2 ulasan:

a.b geldofg berkata...

nasib baik ko tk bmimpi lubang idong aizat yg cntik mnawan tu

mira amair berkata...

to ab:

kalau aku mmpikan lubang idong si Aizat yg cntik mnwan tu mksudnya aku dh angau sama idungnya..hohohoho!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!