Jumaat, Mei 22, 2009

Aku tak suka kau,kau datang jgak kat aku..xmalu..!!!

Aku tak suka kau..tapi kau datang juga kat aku..
aku halau kau..kau lari kejap..pastu datang balik..kau xtau malu ke hah??
Tok aku dok ngadu..kau asyik melepak je kat depan rumah dia..
apa kau ingat dia akan berkenan kat kau ke?
Aku suka jantan yang ada janggut..kau pun ada..tapi ada aku kisah?blah la weii..
aku benci tengok muka kau..tersenyum ja..kau ingat aku jatuh hati?
Hari tu kau menyandar kat keta abah aku,marah sakan orang tua tu..kau buat tak kisah je..
sampai abah aku kalau datang kat umah tok,naik motor jek..takut kete dia calar..
Kau selalu dok buat bising kat depan umah tok..kau ingat suara kau sedap?
Hari tu paksu nyaris langgar kau ngn kete dia..kau relax je datang jugak..
kau ni spesis apa hah?xpaham bahasa betul..
Jiran tok aku pun tak tahan ngn kau dah..memekak je malam2..
hari tu ko wat sumbang kat blakang umah tok..eiii..geram betl aku..cam nak terajang ja kau ngn betina tuh..kaki aku ni dah lama tak terajang orang..kau nak rasa?
Sejak kau datang kampung tok aku dah tak amam,dah la kau dok wat bising..suka je bagi kotor laman umah orang..
Woi kambing!!!
Pegi ar lepak kat umah tuan kau..yang kau dok datang kat umah tok aku apasal??
Siap ar..aku tangkap kau..sembelih kau buat masak kurma..
Tengok arrr!!!

5 ulasan:

rosesrosz berkata...

..hi hi hi.neway thanks cuz comment kat blog kite. neway kite nk link kamu tau :-)

a.b geldofg berkata...

pastu pnggil aku mkn ye

ieLa @ chayuntx ! ! berkata...

hha.ongtkn cte sal manusia tdie.
bl0g akk cute gak!

Princess Liyana berkata...

Huhu ingt org tau td.ahaks.cm mrh btol.huhu.

mira amair berkata...

to rosesrosz:

hehe...wlcome n thank..

to ab:

kau nak masak apa selain masak kurma?

to eila:

adik yg kiut..!!

to princess liyana:

hehe..emosi terlbih..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!