Isnin, Mei 18, 2009

Aku Cubby,bkn langsing..Ada aku kesah?hohohoho..

AKU DITAG OLEH MISS EIKA..

TAG - CABARAN LANGSINGKAH DAKU

1. Berapa berat dan ketinggian anda sekarang?
sudah 2 tahun aku x timbang la beb..last aku timbang masa kat Poli dulu berat aku 58kg..la xtau berapa dah..tp rmai ckp aku makin kurus..mybe dh trun kot..tinggi aku just 158cm la beb..aku kategori pendek..wawawawawa...

2. Berat yang paling tinngi dalam sejarah anda? usia pada
ketika itu?
ok2..masa aku form 1 dlu..berat aku penah cecah 63kg..hahahaha..gumuk siut..pas masuk sekolah teknik trus bdn aku kurus sket..

3. Apakah makanan sampingan anda untuk memiliki tubuh
langsing? dan kejayaan anda dengan makanan tersebut?
memiliki tubuh langsing..?sejak baby sampai sekarang aku cubby k..jd xdak hati nak jd langsing..penah sekali aku kurus sbb sakit..cengkung..hodoh siottt..xdak mknan sampingan...no way gurl!

4. Berat yang paling rendah yang pernah anda dapat? usia
pada ketika itu?
umor 9 tahun kot..msa tu da asma yg teruk gak ar..kurus selsema babi btul la masa tuh!x igat ar berapa..wei..tu dah hampir 13 tahun la beb!

5. Anda pernah menyertai program pelangsingan?
Nyatakan kejayaaan anda.
hahahahaha..kelakau btoi la...Program pelangsingan?duit aku ckup nak p program pelangsingan..tapi baik aku guna duit tuh utk kasi lagi cun keta aku..kan3..

6. Apakah diet yang anda ambil untuk memiliki berat anda
paling terendah?
Diet?aku xdiet pun..tp aku akui mmg aku mkn nasi sehari sekali dr kcik lgi..itu tabiat k..bkn diet..kalo diet mybe bdn aku secntik Angelina Jolie kot..kokokoko!

7. Apakah menyebabkan berat anda naik mendadak?
Aku mengalami masalah metabolisme rendah beb..

8. Apakah target anda untuk kurus selepas ini?
Bdn aku lbih kurang cam zizie Ezette la..itu org kta..bkn aku..ok pa..xpyah kurus la..

9. Miliki gambar anda dahulu dan kini?
Aku xdak gmbar penuh la..lagipun aku xska ar bergambar..gambar hodoh nak?

10. Sila upload ok?


Ni gambar masa kat Poli..pandai2 la tgk yg
mana 1 aku k..
hohohohohohoho...


Ni gambar terbaru aku..ada yg ckp muka aku mkin susut..
ada aku kesah??!
Amboi..amboi..amboi..

Aku nak tag..

1.Angelina Jolie
2.Zizie Ezette
3.Sapa2 la yg rajin xdak keja..silakan..

4 ulasan:

MiSs. iEkA berkata...

haha.. miera xkisah... ika lg xkisah.. hehe...
aiman lg lg dan lg la xkisah...
hehehe.. anyway cute..

mira amair berkata...

to eika:

apa kata anak kedua kita nanti kita buh nma Aiman plak..kan anak 1st nk buh nma Darius..hahahahaha..

a.b geldofg berkata...

bibir ko mjadi idolan aku

mira amair berkata...

to ab:

bibir aku ucap trimas sbb ko minat dia..hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!