Selasa, Mei 05, 2009

Aku pura-pura busy

Aku agak bz memindahkan barang ke opis baru walaupun bkn aku yg angkat suma brg2..mat2 bangla yang angkat..hohoho..jd aku tgh susun barang..nanti2 ah merapu kat blog ni..

6 ulasan:

a.b geldofg berkata...

tkpa...janji bibir ko tetap cntik

mira amair berkata...

to ab:

hahahaha..ko ske ja bg aku glak sorg2..hahaha..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ berkata...

hahaha stanfatf ah semua org pun macam tu huhu

a.b geldofg berkata...

ko nak join aku....boleh je
aku tkda geng...kita semua geng lah

(eeeeeee bstnya boleh tk bibir ko yg cntik tu nanti)

mira amair berkata...

to ab:

mari!!!

kta bergeng2..
wahahahaha..

Shafie berkata...

slm singgah :)

Oo..pindah ofis ek..ehehe

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!