Ahad, Julai 11, 2010

Cuti

Esok aku cuti ganti bersempena hari lahir gabenor Penang.
Takkan nak duduk kat rumah online 24jam kot.
Dah cuti,mesti la mau pi jalan-jalan..
Tapi kan..baik duduk rumah,rehatkan badan.
Ciss macam la kerja aku selama ni panjat-panjat bangunan.

Ada macam bunyi-bunyi pantun sikit la ayat kat atas ni..heeee!

2 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

mesti bahasa melayu dapat A1 ni


heheeh

mira amair berkata...

to Aishah:

heee..mmg pun..hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!