Selasa, Julai 27, 2010

Di mana dia,cincin emas saya..cincin emas saya dah tentu dipajak gadai..can mali can eh..eh..can mali can ketipung payung

Rumah aku dimasuki pencuri..
Kerugian hampir 10ribu..
Laptop Mirul,PS2 Azhan ngan tabung dia,subang emas Alia dan tabung dia,Cincin emas ngan gelang kaki aku ngan tabung kosong aku(hahahaha..gurau ja..),duit tok hampir seribu ringgit dan gelang tangan tok hadiah arwah tokwan abis disebatnya..

Kalau aku jumpa sapa-sapa pencuri ni..siap ar aku kerjakan dia..!!
Geram betul..macam nak cincang dia lumat-lumat bagi makan hanjing..
hidup pun tak guna..menyusahkan orang..baik mampus ja...
Bukan menjana masa depan negara pun orang-orang macam ni..
kalau masuk penjara pun rugi duit rakyat bayar cukai ja,dok kasi depa makan free kat penjara..
Haissshhh..aku memang hangin betul la dengan pencuri-pencuri ni..
Haiiipppp!!!!

2 ulasan:

Penanggah berkata...

aduiihhhh keciannnn!!.... cilakaknyer penyamun tarbus.. ni mesti angkara geng misai merah..jago lu.. klau gua jumpa lu tau la.. memang gua karate lunyer tumit kaki.. kasi bakar lu punya misai.. kalau nak rompak tu g ler rompak lombong pasir ker.. lombong emas ker.. *@&$$# &%@$.. (sorry teremosinal skit..)

mira amair berkata...

to penanggah..

gua konfius..lu pnyer umah kna rompak ke umh gua?
huahuahua

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!